Certifikát o vysazení stromu jako dárek – za minutu v emailu. Zjistit víc!

Propojujeme firmy za dobrým účelem: Spolupráce Toyota Dolák a Dálnička.cz

Ještě udržitelnější mobilita díky spolupráci Toyota Dolák a Dálnička.cz

 

V éře, kdy ekologické otázky přicházejí do popředí, je partnerství mezi Dálnička.cz a Toyota Dolák ukázkovým příkladem toho, jak automobilový průmysl a ikona v oblasti prodeje ekologických dálničních známek v České republice mohou spolupracovat na podpoře udržitelné dopravy. Toto spojenectví umožňuje nabídnout nejen výhody pro řidiče, ale i výrazný přínos pro životní prostředí, které chráníme ve spolupráci se Sázíme Česko.


Vozidla Toyota: Přední v Technologii Eco Pohonu


Společnost Toyota Dolák nabízí široký výběr vozidel Toyota, včetně modelů na ekologický pohon, které jsou ideální pro ty, kdo hledají šetrné řešení pro své jízdní potřeby. Toyota je dlouhodobě známá svými inovacemi v technologii hybridních a elektrických vozidel. Tyto modely nabízejí efektivní využití paliva a redukovanou emisi, čímž přispívají k čistšímu a zelenějšímu prostředí. S modely jako je Toyota Prius, jedním z prvních masově vyráběných hybridních vozidel, a novými plně elektrickými modely, nabízí Toyota Dolák automobily, které jsou nejen technologicky pokročilé, ale také ekologicky zodpovědné.

Vyberte si šetrné řešení pro vaše cesty


Když se rozhodnete pro koupi dálniční známky pro vaše ekologické vozidlo na Dálnička.cz, nejenže získáte výhodu ve formě snížené ceny, ale také přispějete k ochraně životního prostředí. A volbou vozidla od Toyota Dolák přispíváte ke globálnímu snížení uhlíkové stopy. To vše přináší nejen osobní výhody, ale i výhody pro celou naší planetu a společnost.


Dálnička.cz: Výhody pro Eko Vozidla


Dálnička.cz podporuje držitele ekologických vozidel tím, že nabízí zvýhodněné ceny elektronických dálničních známek pro vozidla na alternativní pohony. Tato iniciativa je krokem vpřed v podpoře zelenější dopravy, poskytující finanční úlevy majitelům vozidel, které přispívají ke snížení emisí. Podrobnosti o tom, jak mohou majitelé vozidel na alternativní pohony využít tyto slevy, naleznete na této stránce.


Na e-shop dálnička.cz si můžete snadno pořídit i další druhy elektronických dálničních známek pro jízdu po českých dálnicích. Od roční dálniční známky, 30denní, 10denní a nově také 1denní, čímž zajišťuje maximální flexibilitu na vašich cestách a to vše spolu s kompenzací produkovaného CO2.

Navíc můžete na stránkách rychle ověřit platnost dálniční známky jednoduše zadáním SPZ vozidla, čímž zkontrolujete, zda je vaše vozidlo připraveno na jízdu. Na stránkách dálnička.cz naleznete také cenné informace o aktuálních novinkách o dálničních poplatcích, a důležité tipy pro řidiče, jak se vyhnout pokutám za jízdu bez platné dálniční známky. Tyto informace jsou klíčové pro každého řidiče, který chce na silnicích cestovat bez starostí.


Důvodem partnerství Toyota Dolák v České republice a Dálničky.cz je sdílený závazek a odpovědnost k udržitelnosti a ochraně životního prostředí. Navíc partnerství těchto projektů, kdy se společně pohybují v oblasti automobilové dopravy, která samozřejmě produkuje velké množství zplodin do ovzduší. Jejich společnou misí je tak snižování emisního odpadu a postupné zlepšování životního prostředí. Společně s námi věříme, že se k nám bude přidávat více a více jednotlivců i odpovědných firem.


Každý nákup dálniční známky přispívá k projektům na výsadbu stromů, a tím ke zlepšení ekologické bilance vašich cest. Toto se týká i vaší volby automobilu, proto když zvolíte Toyota Dolák jako svého dopravního partnera, děláte krok k ekologičtějšímu životnímu stylu, především proto, že značka Toyota vždy patřila k lídrům ekologických pohonů.

Pokračujeme tak ve společných krocích mezi Toyota Dolák, Dálnička.cz a Sázíme Česko, které ukazují, že efektivní dopravní řešení mohou jít ruku v ruce s ohledem na životní prostředí stejně tak, jako naše každodenní snaha.


Pojďte a připojte se k nám na cestě k zodpovědnější mobilitě a lepší budoucnosti.